Кількість
|
Вартість
|
||
|
Олія з виноградних кісточок Costa d'Oro
Це дуже корисне масло з великою харчовою цінністю. Воно настільки насичене вітаміном Е, що вживання 17 грамів масла замінює добову норму цього вітаміну. Також, в складі виноградного масла присутні ненасичені жирні кислоти (Омега-6, Омега-9), які варто вживати людині для правильного функціонування організму.
Де використовується: виноградне масло відмінно підкреслює смакові якості м'ясних страв, салатів, а також риби. Стійкість до високої температури (до + 216оС) дозволяє використовувати масло для смаження як овочів, так і м'ясної продукції.
Корисні властивості олії з виноградних кісточок:
► максимальний вміст вітаміну Е, який омолоджує організм на клітинному рівні;
► виводить «шкідливий» холестерин з крові;
► відрізняється протизапальну, ранозагоювальну і судинорозширювальний ефект;
► підвищує захисні властивості всього організму;
► перешкоджає набору зайвих кілограмів;
► дуже добрий косметичний засіб, що поліпшує стан епідермісу, а також волосяних цибулин;
► профілактичний засіб проти захворювань Паркінсона і Альцгеймера;
► прискорює вироблення колагену;
► покращує роботу слизових оболонок, запобігає виникненню алергічних реакцій.