Кількість
|
Вартість
|
||
|
Жовтий буряк, Yellow beet
В ящику 5кг
Жовтий буряк дуже поширений на американському контингенті. М'якоть її більш ніжна, але на смак менш солодка, ніж традиційний червоний буряк. Головна перевага такого коренеплоду - не так сильно будуть забруднені ваші руки при очищені буряка.
Як смакувати: жовтий буряк можна приготувати на пару, потім з'їсти з теплою олією. Або приготувати борщ з синьою картоплею. Це незвично красива страва, і за смаком вона не буде відрізнятися від звичного для нас борщу. Жовті буряк добре поєднуються з медом, апельсинами, лимонами, олієюі багатьма іншими продуктами. Його також можна засмажнити, протушкувати, відварити, вживати в сирому вигляді.
Як зберігати: необхідно зберігати при температурі від 2 до 10°С.
Корисні речовини: енергетична цінність жовтого буряка становить 50 ккал, він багатий на фолієву кислоту, клітковину, калій і вітаміном А.