Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чорна редька, black radish
В ящику 5кг.
Черна редька – найкорисніша редька із всіх її численних різновидів. Чорна редька не тільки корисна, але і дуже смачна.
Як смакувати: коренеплоди використовують в свіжому, відвареному і смаженому вигляді, додають в салати, закуски, окрошки, борщі, супи, різні м'ясні та овочеві страви. Вона не проста в приготувані, але варто приділити більш пильну увагу до неї хоча б через унікальні лікувальні властивості.
Як зберігати: оптимальна температура зберігання редьки становить від 0 до +2°C.
Корисні властивості: має виражений лікувальний ефект, містить багато вітамінів і мікроелементів. Чорна редька лікує застуду, кашель і навіть бронхіт. А ще суглоби, ревматизм, невралгію та жовчокам'яну хворобу. Редька містить Cа, K, вітамін С, В9, Na. Крім того, в чорній редьці є цинк, мідь, марганець і селен. Екстракт або сік редьки містить антимікробні і антивірусні компоненти.