Кількість
|
Вартість
|
||
|
Локшина бобова 500г
Bean Noodle - традиційна азіатсьа локшина. В Японії її називають харусаме, у Китаї - шовкова або фунчоза, у повсякденному житті - бобова, кришталева, крохмальна, скляна, соєва.
Bean Noodle легка в приготуванні. Тонка біла локшина після приготування стає прозорою. Відварена бобова локшина не має яскраво вираженого смаку, тому добре поєднується з будь-яким соусом чи спеціями.
Подається в гарячому вигляді як гарнір до м"яса або до морепродуктів. В холодному вигляді локшина добре смакує в салатах с овочами.
Bean Noodle - чудова основа для кулінарних експериментів та приготування нових, унікальних страв.
Склад: крохмаль бобів мунг, крохмаль гороховий, вода питна.
Для приготування в гарячому вигляді: замочити у теплій воді на 10-15хв, потім відкинути на друшляк та дати воді стекти. Не промивати.
Для приготування в холодному вигляді: замочити в окропі протягом 5-7хв. Потім добре промити холодною водою.
Поживна цінність: білки - 0,4г, жири - 0,1г, вуглеводи - 84,5г.
Енергетична цінність: 348,94 ккал/100г.