Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кокосова стружка мілка, coconut flakes
Кокосова стружка має ніжний приємний смак кокосового горіха. Застосовується в кондитерській промисловості, хлібобулочних виробах, додається в морозиво і молочні десерти. Надає неповторний відтінок смаку будь-якому салату або кондитерськими виробами.
Як використовувати: кокосову стружку використовують в основному при виготовленні кондитерських виробів таких, як: торти, рулети, печиво, батончики, сирні вироби, цукерки, крему і начинки або у вигляді заключного прикраси.
Як зберігати: стружку потрібно зберігати в щільно закритих банках або пакетах в сухому темному місці.
Корисні властивості: стружка кокоса є найбагатшим джерелом сахарози, глюкози, фруктози та інших вкрай корисних жирних кислот. Крім того, кокосова стружка постачає наш організм вітамінами Е, В і С, а також кальцієм, натрієм, калієм і залізом. Вміщені в стружці харчові волокна покращують травлення, очищаючи кишечник від токсинів і шлаків.