Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ківі Ready to eat
Ківі EAT ME – це фрукт овальної форми, шкірка трохи ворсиста і має коричневий колір. Ківі мають зелену м'якоть з білим центром і містять багато чорних їстівних насінин. Його можна впізнати за фіолетовою наклейкою EAT ME.
М'якоть ківі має м'яку текстуру і смачний солодкий, трохи з кислинкою смак.
Виробники EAT ME збирають ківі на два тижні пізніше, ніж зазвичай. Через це більш пізній врожай ківі містить вищий рівень цукру, і саме тому вони мають чудовий солодкий аромат.
Як смакувати: очистити ківі від шкірки, нарізати ківі скибочками або шматочками. Ківі їдять в сирому вигляді але неревершений смак ківі ідеально проявляється в десертах, в смузі, ідеально підходить для приготування фруктового морозива. Ківі також піддають тепловій обробці, з цієї ягоди готують варення, джеми, торти і навіть маринад для м'ясних страв.
Як зберігати: зрілі ківі найкраще зберігати в холодильнику. .
Корисні властивості: в ківі є багато вітамінів - групи В (В1, В2, В6, В9), А і РР. Також містяться мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, марганець, хлор і сірка, фтор, фосфор і натрій. Фрукт багатий клітковиною.