Кількість
|
Вартість
|
||
|
Варені каштани, сooked chestnuts
Варені каштани - один із символів різдвяного столу в Європі. Ними фарширують індичок, їх подають на десерт, поєднуючи із сметаною, як топінг (наприклад, поливаючи морозиво) чи для того, щоб краще просочувати коржі для торту.
Ось такою смачною кулінарною хитрістю ви зможете здивувати своїх близьких. Відбірні каштани від найдавнішого виробника "Ponthier" вже почищені, приготовані на пару, і упаковані у вакуумну упаковку. Вони багаті вітамінами і мінералами та корисні для здоров'я, і ідеально підходять в якості гарніру з різноманітним м'ясом, в тому числі з птицею. Каштани, що просочені м'ясом не залишать байдужим жодного гурмана. Також дуже смачно додавати каштани під час приготування картоплі з грибами. Продукт не містить глютена.
Як готують варені каштани: мішочок з каштанами рекомендується опустити в кип'ячу воду на 3-5 хвилин, потім охолодити і вживати.
Корисні властивості варених каштанів: позитивний вплив на організм людини відбувається завдяки тому, що в каштанах міститься суміш жирів, протеїнів і дубильних речовин. Підвищений вміст крохмалю і вуглеводів роблять продукт справжньою енергетичною бомбою, яка активується при попаданні в організм і вивільняє величезну кількість енергії. Дуже корисний для спортсменів до і після тренувань.