Кількість
|
Вартість
|
||
|
Капуста Пак-Чой, Сabbage Pak-choi
Пак Чой - азіатська капуста з зеленим листям і блідими черешками. Має кілька назв: бок-чой, китайська капуста, черешкова капуста, гірчична капуста, капуста селери.
Родом з Китаю, вона дуже поширена в усій Азії. На хвилі популярності екзотичної китайської кухні, пак-чой стає все більш поширеним у Європі.
Це м'ясистий овоч із свіжим, ніжним і гіркуватим смаком, що нагадує суміш салату Мангольд і шпинату.
Як смакувати: Пак-чой вживають в їжу в сирому вигляді або після термічної обробки. Смачна ця капуста в салатах, в супах, а також тушкована у якості гарніру до м`яса.
Як зберігати: ідеальна температура зберігання від 4 до 6°С.
Корисні властивості: поживна цінність пак-чой схожа з білокачанною капустою. Вона багата вітаміном С, бета-каротином, фолієвою кислотою і кальцієм.