Кількість
|
Вартість
|
||
|
Капуста Пак-Чой міні, Сabbage Pak-choi mini
Пак-чой - азіатська капуста з зеленими листками і білими черешками. Міні від звичайної пак-чой відрізняється розмірами та ніжнішім смаком. Стебельця цієї капусти м`ясисті, соковиті та солодкі, з легкою гірчинкою, що притаманна всім видам капусти. Листя має делікатний ніжний смак. Цінувальникам салатів пак-чой може нагадувати суміш шпинату та червоного мангольда.
Пак-чой називають по-різному: бок-чой, китайська капуста, черешкова капуста, гірчична капуста, селерова капуста. Походить вона з Китаю і досить відома по всій Азії, а на хвилі популярності екзотичної китайської кухні, пак-чой стає все більш популярною і в Європі.
Як смакувати: Пак-чой вживають в їжу в сирому вигляді або після термічної обробки. Смачна ця капуста в салатах, в супах, а також тушкована у якості гарніру до м`яса.
Як зберігати: ідеальна температура зберігання від 4 до 6°С.
Корисні властивості: поживна цінність пак-чой близька до білокачанної капусти. Вона багата на вітамін С, бета-каротин, фолієву кислоту і кальцій. Пак-чой можна вживати в необмеженій кількості, тим самим піжвищуючи тонус організму. В 100 г цього дієтичного продукту міститься всього 13 ккал.