Кількість
|
Вартість
|
||
|
Плоди кактуса, кактус фрукт, кактус інжирний, опунція, сабрес фрукт, Cactus fruit
Кактус інжирний - це їстівні плоди кактуса. Вони бувають різних кольорів: зелені, жовті, помаранчево-рожеві, коричневі, або червоні. Зовні опунція покритий шипами, але для продажу їх видаляють. М'якоть м'яка, желеподібна, соковита, зерниста від світло-зеленого до жовтого, помаранчевого, або червоного кольору, містить невелике їстівне насіння. Смак солодкий з кислинкою, віддалено схожий на грушу. Інжирний кактус, як правило, їдять в свіжому вигляді, однак він також смачно поєднується у фруктових салатах, десертах та тортах.
Як їсти плоди кактуса
Зріжте края плоду і розріжте вздовж. Зробіть надріз між шкіркою і м'якоттю і видаліть шкірку. Можна це зробити столовою ложкою.
Як зберігати кактус фрукт
Найкращий варіант зберігання кактус фрукта - в холодильнику до 5 днів.
Користь плодів кактуса
Кактус інжирний багатий розчинними волокнами, які допомагають зберегти стабільний цукор в крові, а також містить велику кількість антиоксидантів.