Кількість
|
Вартість
|
||
|
Імбир сушений в цукрі, dried ginger in sugar
Імбир в цукрі або імбирні цукати - унікальні ласощі, корисні властивості яких нітрохи не менші, ніж у свіжого продукту. Сушений імбир відрізняється специфічним, трохи пекучим смаком з легкою гіркуватістю. А при додаванні цукру виходить абсолютно дивовижний смаковий відтінок.
Імбир в цукрі як їсти: імбир в цукрі важко назвати класичними цукатами - незвичайний смак цих ласощів оцінять не всі. Проте, шанувальникам пекучого десерту можна тільки позаздрити: зацукрований імбир ідеально вписується в будь-яку дієту, допомагає впоратися з багатьма недугами, а ще, незмінно підвищує настрій. Сушений імбир в цукрі можна запивати чаєм або кавою, додавати в ранкові мюслі і вівсянку, класти в бісквіти, сирну запіканку і просто перекушувати в робочий офісний час - він відмінно втамовує спрагу солодкого, заряджає втомлений мозок і допомагає протриматися до обіду. А при застуді можна просто розсмоктувати скибочку солодкого імбиру кілька разів на день - хвороба неодмінно відступить.
Як зберігати імбир цукати: сушений імбир зберігають в герметичній тарі або паперових пакетах, в сухому темному прохолодному місці, при температурі не вище +22 °C.
Імбир в цукрі користь: імбир в цукрі після обробки має практично всі корисні якості свіжого кореня, при цьому зберігати його (без втрати цілющої сили) можна набагато довше, ніж свіжий продукт. Хімічний склад імбиру в цукрі просто вражає: в пекучому корінці міститься близько 400 різних хімічних сполук. Склад продукту - це і вітаміни, і цілющі елементи, і ефірні масла.
Пекучі цукати імбиру можна сміливо рекомендувати всім людям розумової праці - офісним працівникам в період дедлайнів і звітів, студентам і школярам. Продукт активізує кровообіг, стимулює мозкову активність і просто дуже бадьорить - свіжі ідеї після чашечки чаю з часточкою солодкого імбиру з'являться самі собою. Також імбир в цукрі активізує обмінні процеси в організмі, допомагає налагодити травлення - при цьому достатньо всього декількох шматочків в день.