Кількість
|
Вартість
|
||
|
Піель Де Сапо, Piel De Sapo - "жабяча шкірка"
Вага однієї дині 3-3,5кг
Цей сорт з характерним темно-зеленим забарвленням і світлим прожилками. Має відмінні смакові якості. Відрізняється твердою соковитою м'якоттю білого кольору, солодкою на смак і освіжаючим ароматом.
Як смакувати: рекомендується вживати в свіжому вигляді, порізавши скибочками, з видаленням зовнішньої шкірки. Також використовують для приготування фруктових салатів, закусок і десертів.
Як зберігати: зберігання дині повинно проходити в темному, добре провітрюваному приміщенні, де температура тримається на рівні +2°С - +8°С. Розрізану диню необхідно зберігати тільки в прохолоді: зазвичай в холодильнику не більше трьох діб. У процесі такого зберігання краще обгорнути плід харчовою плівкою або помістити шматочки в контейнер з кришкою.
Корисні властивості: в дині висока концентрація аскорбінової і фолієвої кислоти. Перша - вітамін С, який тримає тіло в тон і зміцнює імунну систему. Друга підтримує в організмі рівень заліза. Завдяки високому вмісту фолієвої кислоти, диня особливо корисна для вагітних жінок і тих, які годують. Вживання дині насичує організм кальцієм, а тому зміцнює кістки і зуби. Користь приносять також вітаміни А, В, фосфор, хлор, йод. Завдяки своєму складу, диня стимулює активність мозку людини. Плід містить 90% води, тому він позитивно впливає на травлення і втамовує спрагу.