Кількість
|
Вартість
|
||
|
Яблука Джероміні, Jeromini
Яблука Жеромін (Malus domestica Jeromine), інші назви: яблука Джероміне, Джеромін, Жероміне мають бордово-червоне забарвлення. М'якоть біла, ніжна, м'яка, солодка, трохи кислувата. Яблука ЖЕРОМІН C.І.Р. мають кращі смакові якості в порівнянні з червоними американськими сортами. Плоди соковиті і ароматні, середня маса плоду складає 180-200 м (?)
Як їсти яблуко Джероміні?
Жеромін - один найсмачніших і красивих сортів яблук, тому частіше їх використовують в свіжому вигляді або використовують для фруктових салатів. Плоди підходять для консервування та виготовлення соків.
Як зберігати яблуко Jeromini?
Яблука можуть зберігатися в холодильнику довше, ніж будь-які інші фрукти. Найкраще місце для зберігання яблук - це висока поличка, подалі від інших продуктів. Також яблука надовго зберігають свіжість і при кімнатній температурі.
Користь яблук Жеромін
Яблука містять пектин, який допоможе поліпшити колір обличчя і буде сприяти подовженню молодості і свіжості шкіри. Достатня кількість калію сприяє стабілізації кров'яного тиску, а кальцій необхідний для зміцнення зубної емалі і кісткової тканини.