Кількість
|
Вартість
|
||
|
Боби Едамаме, Edamame
Це молоді соєві боби, які збирають перед початком дозрівання.
Боби Едамаме використовуються на кухнях Японії, Кореї та Китаю. Низький вміст калорій робить цей продукт дійсно корисною їжею.
Як смакувати: очищені від шкірки едамам їдять як самостійну страву або додають в салати, супи, рагу і т. д.
Як зберігати: необхідно зберігати при температурі від 2 до 6 °C.
Корисні властивості: соєві боби містять омега-3 жирні кислоти, корисні волокна і вітаміни В, в тому числі фолієву кислоту, які знижують ризик серцевих захворювань шляхом зниження рівня в крові рівня гомоцистеїну - амінокислоти, яка пов'язана з розвитком серцевих захворювань.
Калорійність соєвих бобів становить 125 кКал.