Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виноград білий без кісточки, Grape seedless
З усіх культурних рослин, найдавнішим і найпоширенішим є виноград.
Вперше висадили дику виноградну лозу і почали вирощувати в культурних умовах близько 9 000 років на території нинішньої Сирії і Палестини.
Білий виноград без кісток - столовий сорт винограду. Грона його великі, довгі і щільні, самі виноградинки однорідні, середнього розміру і еліпсовидні. Колір варіюється від зеленувато-білого до легкого золотого. У виноградинках немає кісточок, вони пружні, ніжні і дуже солодкі, коли повністю дозрівають. Їхня шкіра помірно ніжна.
Як зберігати виноград киш миш?
В холодильнику виноград повинен зберігатися у фруктовому відділенні, оптимальна температура на рівні від 0 до +2 ºС.
Користь вингораду без кісточки
Виноград слід вживати разом з шкірою, так як вона містить максимальну кількість антиоксидантів. Вчені довели, що за допомогою виноградного раціону можна нормалізувати артеріальний тиск, збільшити проходження капілярів, зміцнити стінки кровоносних судин і також підвищити рівень гемоглобіну.