Кількість
|
Вартість
|
||
|
Равлики в соусі по-бельгійськи 250г
Равлики - це вишукана страва, родом з Франції. Їх запікають в заздалегідь приготованому соусі, який грає визначальну роль, адже задає загальний тон всієї страви, передає настрій і культуру, відповідну конкретній регіональній кухні.
М'ясо равликів сорту Helix aspersa Muller неймовірно ніжне, а поєднання з авторськими соусами перенесе вас в затишний ресторан на французькому узбережжі.
Равлики в соусі по-бельгійськи приготовані у вершковому соусі з додаванням копченого бекону і китайського Чилі, вершків, сухого часнику, курячого бульйону і чебрецю.
Для приготування необхідно розмістити равлики прямо в тарілці в розігріту духовку (180 градусів на 10 хвилин).
Вирощують равликів на спеціальній фермі в селі Княжичі Києво-Святошинського району з 2017 року.