Кількість
|
Вартість
|
||
|
Равлики в часниковому соусі 250г
Равлики - це вишукана страва, родом з Франції. Їх запікають в заздалегідь приготованому соусі, який грає визначальну роль, адже задає загальний тон всієї страви, передає настрій і культуру, відповідну конкретній регіональній кухні.
М'ясо равликів сорту Helix aspersa Muller неймовірно ніжне, а поєднання з авторськими соусами перенесе вас в затишний ресторан на французькому узбережжі.
Пікантний часниковий соус насичує м'ясо равлика неповторним смаком і ароматом.
Склад соусу: масло вершкове 82,5%, часник, петрушка, сіль.
Для приготування необхідно розмістити равлики прямо в тарілці в розігріту духовку (180 градусів на 10 хвилин), зійти з розуму від аромату і відразу насолоджуватися делікатесом.
Вирощують равликів на спеціальній фермі в селі Княжичі Києво-Святошинського району з 2017 року.