Кількість
|
Вартість
|
||
|
Буряк листовий, "бичача кров", Bull's blood
В кольорі, ароматі і смаку буряка листового помітне його походження від червоного буряка.
Як зберігати: зберігати при температурі від 4 С° до 8 С°.
Корисні властивості: серед різноманітного набору вітамінно-мінеральних компонентів, хочеться зосередити увагу на таких вітамінах як: В2, С, А, К, Н и РР, а також тіамін, рибофлавін, органічні кислоти, азотисті речовини, каротин і мінеральних речовинах: кальцій, магній, солі калію, літій, натрій, цинк, мідь і марганець, залізо, селен і фосфор.
Салати низькокалорійні, тому цей продукт підходить для дієтичного харчування, а також збалансовує раціон для нормалізації процесів травлення і в боротьбі із зайвою вагою. Вживання салатів впливає на нормальне травлення і інші метаболічні процеси, що призводять до поступового зниженню ваги.