Кількість
|
Вартість
|
||
|
Горіхи Макадамия в шкаралупі, unpeeled macadamia walnut
Макадамія - це король в горіховому царстві, це найдорожчий і найкалорійніший представник всіх існуючих горіхів на Землі. Його дорога ціна має кілька причин, зокрема, через те, що його збір і переробка досить трудомісткі, так як шкаралупа у нього дуже тверда, а ядра відокремлюються досить складно.
Горіх Макадамія має приємний екзотичний запах, що нагадує смак шоколаду. На смак трохи солодкий і неприторний, з ніжним легким ароматом.
Як їсти макадамію в шкарлупі?
Відкривається макадамія непросто, так як він досить міцний, використовують різні методи, наприклад, дуже популярні спеціальні ключі. Горіхи їдять сирими і смаженими, часто злегка підсоленими, додають в цілому і подрібненому вигляді в овочеві салати і салати з морепродуктами, печиво, тістечка, іншу випічку і морозиво.
Як зберігати макадамію?
Зберігати горіх найкраще в прохолодному темному приміщенні в тарі, яка забезпечує достатню вентиляцію повітря.
Користь макадамії
Систематичне вживання макадамії в їжу зменшує проблеми зі шкірою, нормалізує її колір і жирність, а також покращує стан волосся завдяки поживним жирам. Дієтологи рекомендують для зниження ваги замінювати один прийом їжі на жменю макадамії, яка заповнить відсутню енергію і знизить апетит.