Кількість
|
Вартість
|
||
|
Грецька оливкова олія холодного віджиму Chryselia Kope
Власний імпорт від виробника.
Оливкову олію першого холодного віджиму отримують безпосередньо з оливок і тільки методами механічного пресування. Завдяки цьому методу збору все натуральні речовини оливкового масла зберігаються, забезпечуючи при цьому його багатий фруктовий смак і аромат.
Оливкова олія першого віджиму "Kope" має низьку кислотністю, інтенсивним фруктовим смаком і ароматом свіжозібраних оливок. Категорія оливкової олії першого холодного віджиму - це сама натуральна категорія оливкової олії з автентичним ароматом і смаком.
♦ Насичений аромат і пряні тони
♦ Чудово поєднується з усіма стравами різних країн світу
♦ Не містить холестерину
♦ Не містить солі
♦ З легкою гіркуватістю
♦ Рівень кислотності 0-0,8%
Підходить для приготування салатів, маринадів, смаження (фритюру).
Харчова цінність в 100г продукту: білки - 0 г; вуглеводи - 0 г; жири - 90,6 г.
Енергетична цінність на 100г: 3429 кДж / 820 ккал.
Корисні властивості оливкового масла: Основний секрет оливкової олії в його унікальному складі, це справжня комора корисних компонентів, які засвоюються людським організмом майже на 100%. В оливковій олії міститься велика кількість антиоксидантів і вітаміну Е, який допомагає засвоювати вітаміни А, К. Результатом такої природній "ланцюговій реакції" є загальне омолодження організму, поліпшення стану шкіри, волосся, нігтів.
Воно покращує діяльність шлунка, кишечника, підшлункової залози і печінки, сприяє загоєнню виразок шлунка та дванадцятипалої кишки. Оливкова олія має жовчогінну і легку послаблюючу дію. Це рідкісне і цінне властивість, тому що інші рослинні масла жовчогінний дії не роблять.
Оливкова олія є натуральним засобом для профілактики серцево-судинних захворювань, особливо інфарктів і інсультів, а також раку. Секрет - в змісті рекордної кількості мононенасичених жирних кислот Омега-3, які заважають атеросклеротичним бляшкам відкладатися на стінках судин і навіть знищують ті, що вже є.
Оливкова олія є одним з кращих масел для смаження, тому що воно зберігає свою структуру при високих температурах і не горить.
При низьких температурах можливо помутніння. Для відновлення нормального стану масла, помістіть його в умови кімнатної температури. Зберігати в прохолодному темному місці.