Кількість
|
Вартість
|
||
|
Грецька оливкова олія Extra Virgin Latzimas
Власний імпорт від виробника. Смачна олія для цінителів справжнього продукту.
Світовими лідерами з виробництва оливкової олії є Іспанія, Італія, Греція та Туніс. Цікавим є той факт, що іспанські обсяги виробництва перевищують грецькі в три рази, але при цьому масло класу Extra Virgin у них всього лише п'ята частина від загального виробництва. Греція ж, при менших обсягах, виробляє більше 80% масла першого холодного віджиму (Extra Virgin) і пропонує оптимальне співвідношення ціна-якість.
Оливкова олія першого віджиму Latzimas, виготовлене з оливок сорту Коронейкі, зібраних в регіоні Ретімно, Крит. Це масло екстра-класу з багатим, фруктовим, пряним ароматом і характерним смаком з легкою гіркуватістю.
♦ Насичений аромат і пряні тони
♦ Чудово поєднується з усіма стравами різних країн світу
♦ Не містить холестерину
♦ Не містить солі
♦ З легкою гіркуватістю
♦ Рівень кислотності 0-0,8%
Підходить для приготування салатів, маринадів, смаження (фритюру).
Харчова цінність в 100г продукту: білки - 0 г; вуглеводи - 0 г; жири - 91,6 г.
Енергетична цінність на 100г: 3449 кДж / 824 ккал.
Корисні властивості оливкового масла: Основний секрет оливкової олії в його унікальному складі, це справжня комора корисних компонентів, які засвоюються людським організмом майже на 100%. В оливковій олії міститься велика кількість антиоксидантів і вітаміну Е, який допомагає засвоювати вітаміни А, К. Результатом такої природній "ланцюговій реакції" є загальне омолодження організму, поліпшення стану шкіри, волосся, нігтів.
Воно покращує діяльність шлунка, кишечника, підшлункової залози і печінки, сприяє загоєнню виразок шлунка та дванадцятипалої кишки. Оливкова олія має жовчогінну і легку послаблюючу дію. Це рідкісне і цінне властивість, тому що інші рослинні масла жовчогінний дії не роблять.
Оливкова олія є натуральним засобом для профілактики серцево-судинних захворювань, особливо інфарктів і інсультів, а також раку. Секрет - в змісті рекордної кількості мононенасичених жирних кислот Омега-3, які заважають атеросклеротичним бляшкам відкладатися на стінках судин і навіть знищують ті, що вже є.
Оливкова олія є одним з кращих масел для смаження, тому що воно зберігає свою структуру при високих температурах і не горить.
При низьких температурах можливо помутніння. Для відновлення нормального стану масла, помістіть його в умови кімнатної температури. Зберігати в прохолодному темному місці.