Кількість
|
Вартість
|
||
|
Манго сушене натуральне, манго сушене без цукру, dried mango
Сушене манго являє собою сухофрукт, виготовлений з добірних плодів манго, м'якоть яких має жовтий колір, м'ясисту структуру і солодкий смак. Для виготовлення використовують стиглі плоди, з них знімають шкірку та нарізають тонкими слайсами. Після чого їх поміщають в дегідратор, де відбувається зневоднення фруктових смужок.
Як їсти натуральне манго сушене?
Сушене манго - це не тільки поживна і здорова ідея для перекусу, а й доповнення до десертів. Його використовують у багатьох стравах для надання їжі ніжного тропічного смаку і аромату, а також, щоб додати вишуканої родзинки. Сушене манго застосовується як елемент салатів, а також для страв з м'яса та морепродуктів.
Як зберігати манго сушене?
Сушене манго зберігають в герметичній тарі або паперових пакетах, в сухому темному прохолодному місці, при температурі не вище +22 °C.
Користь манго сушеного натурального
Сушене манго містить більше калорій, ніж свіжий фрукт. Основна частина калорій міститься в вуглеводах, оскільки продукт має невелику кількість білків і жирів. Також в ньому не міститься холестерину, що робить його важливою добавкою до здорового харчування. Висушені скибочки є гарним джерелом вітамінів. Вони містять 20% добової норми вітаміну А, який відіграє важливу роль в рості клітин і зміцнює імунну систему. Також в них в значних кількостях присутні вітаміни групи В, D і Е. Всі вони беруть участь в синтезі нейромедіаторів, які необхідні для когнітивної функції. Вітамін B6 допомагає в синтезі серотоніну. Таким чином, сушене манго можна розглядати як природні ліки від депресії.
Регулярне вживання сушеного манго нормалізує роботу травної системи. Це відбувається через велику кількостей харчових волокон, що містяться в плодах.