Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цибуля зелена, салатна цибуля, green onion
Зелена цибуля має гостро-пряний смак, за допомогою якого можна надати пікантності будь-якій страві. Соковиті стебла рослини рекомендується додавати в салати або подавати разом з нарізкою овочів. Нею фарширують яйця, м'ясо або рибу, щоб надати нові смакові відтінки звичних продуктів.
Корисні властивості: зелену цибулю можна використовувати не тільки для гастрономічних цілей. Рослина містить велику кількість клітковини, яка сприяє поліпшенню травлення. Також її часто використовують в народній медицині як ефективний засіб проти простудних захворювань, адже цибуля знезаражує кров і прискорює виведення шкідливих бактерій з організму людини.