Кількість
|
Вартість
|
||
|
Полуниця сушена
Полуниця сушена - це унікальний продукт. Ягода практично позбавлена всієї вологи. А все, що залишилося, - це маса вітамінів групи В і С, сахароза, фруктоза, глюкоза, а також такі важливі мінерали, як залізо, йод, сірка, калій і інші.
У порівнянні зі свіжими ягодами, продукт має більш насичений смак і славиться сильною антидепресантною дією.
Як їсти засушену полуницю?
Сухофрукт із полуниці додають в різну випічку, йогурти, гранола і інші продукти.
Користь полуниці сушеної
Сушена полуниця, завдяки своїм унікальним властивостям і приємному смаку, отримала широке застосування в народній медицині та кулінарії. Її користь для здоров'я максимально розкривається в періоди сезонних захворювань і браку вітамінів. Полуницю активно використовують для лікування простудних захворювань і підвищення імунітету.
Харчова цінність полуниці сушеної в 100г
♦ білки - 3г
♦ жири - 0г
♦ вуглеводи - 22г
Енергетична цінність: 160ккал/100г