Кількість
|
Вартість
|
||
|
Салат Бостон, Boston salad, Вatterhed
Назва цього сорту прийшла від слова «butter» - масло, так як у нього дуже масляниста текстура.
У салата Бостон листки утворюють нещільний качан, що нагадує розкриту троянду. Листки дуже тендітні, ніжні, мають маслянисту текстуру і м'який смак, хоча його зовнішні листки можуть трохи гіркнути.
Це єдиний сорт салату, який можна використовувати в гарячих стравах, але в основному для салатів, сендвічів, гамбургерів, закусок. Бостон чудово поєднується з легкими заправками - вершковими соусами, медом, бальзаміком і оливковим маслом.
Як зберігати: зберігати салат необхідно в холодильнику, попередньо помістивши його в харчовий контейнер, обгорнути паперовим рушником чи харчовою плівкою.