Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виноград Різамат
Різамат – представник столово-ізюмних сортів винограду. Він був виведений в Республіці Узбекистан, шляхом схрещування винограду Каттакурган і Паркент.
Цей вид винограду славиться досить швидким періодом дозрівання - близько 150 днів.
Самі ягоди великі, витягнуті і овальні.Шкірка плоду досить тонка, а м'якоть щільна і соковита.
Як зберігати: в холодильнику виноград повинен зберігатися у фруктовому відділенні, оптимальна температура на рівні від 0 до +2 ºС.
Корисні властивості: виноград слід вживати разом з шкірою, так як вона містить максимальну кількість антиоксидантів. Вчені довели, що за допомогою виноградного раціону можна нормалізувати артеріальний тиск, збільшити проходження капілярів, зміцнити стінки кровоносних судин і також підвищити рівень гемоглобіну.