Кількість
|
Вартість
|
||
|
Петрушка свіжа
Петрушка прикрашає смак страв, але особливо гарна в салатах, вона відрізняється пряним присмаком і легким гіркуватим ароматом.
Ця чудова трава дуже багата вітамінами, мікро і макроелементами, серед яких найбільше магнію, кальцію, фтору, заліза і калію. 70 грам зелені петрушки містять добову норму вітаміну С і достатню кількість каротину. Додавайте її в мілконарізанному вигляді в різноманітні страви безпосередньо перед подачею на стіл.
Найкраще петрушка поєднується з овочами, рибою і дичиною. Вона також смакує в м'ясних стравах, соусах, салатах і омлетах. У Франції зелень петрушки швидко обсмажують на сковороді в маслі і в такому вигляді подається до рибних і м'ясних страв. Петрушка - це краща прикраса. Якщо обмивати її не в холодній, а в теплій воді, то її аромат стане набагато яскравіше.