Кількість
|
Вартість
|
||
|
Жовтий перець, Yellow pepper
Цей сорт перцю дуже солодкий і смачний.
Як смакувати: перець широко використовується в кулінарії. Крім споживання в свіжому вигляді, перець засолюють, маринують, консервують, смажать, готують на грилі, фарширують з м'ясом, овочами та іншими продуктами. Його також використовують для приготування лечо і соусів, додають в різні салати, рагу і супи, тушать з овочами або м'ясом.
Як зберігати: необхідно зберігати при температурі від 0 до +2°С.
Корисні властивості: цікаво, що жовтий перець містить найменшу кількість вітаміну С, ніж перець інших кольорів. Цінність такого плоду лежить в мікроелементах, особливо в калію, який відповідає за здоров'я серцево-судинної системи. Нестача калію може призвести до розвитку захворювань нервової системи, тому не варто повністю виключати жовтий перець з свого раціону.