Кількість
|
Вартість
|
||
|
Перець гіркий Хабанеро, Habanero pepper
Гострий хабанеро відноситься до сімейства перців чилі, має сердцеподібну форму і є одним з найбільш пекучих перців. Його ніколи не вживають в свіжому вигляді.
Мікс представляє набір червоних, жовтих або зелених перців розміром 4-8 см: плоди червоного і зеленого Хабанеро особливо соковиті і дуже пекучі; жовто-забарвлені плоди помірно гіркі, мають неповторний цитрусовий ароматом.
Як їсти перець Хабанеро: розріжте перчик навпіл, вийміть насіння і наріжте перед використанням. Після нарізки ретельно вимийте руки з милом! Пекучий хабанеро розкривається в поєднанні з томатами та тропічними фруктами. Пекучий смак надає унікальності різноманітним маринадам і приправам, а мексиканські страви і карибська барбекю стають по-справжньому «гарячими» за участю хабанеро. У кулінарії хабанеро використовують виключно в якості спеції при консервуванні і приготуванні соусу «Табаско», а також інших страв регіональної кухні.
Як зберігати: необхідно зберігати в холодильнику при температурі від 0 до +6 °С.
Корисні властивості: гіркий перець допомагає у виробленні ендорфінів, які, як відомо, приглушують біль і зменшують стрес. Вони також прискорюють кровообіг, тобто, дуже позитивно впливають на кровоносну систему, запобігаючи атеросклерозу і розвитку тромбів. У невеликих кількостях гіркий перець допомагає поліпшити травлення, підвищити апетит.