Кількість
|
Вартість
|
||
|
Оливкова олія Extra Virgin класичне Італія DE CECCO
Традиційне італійське масло першого холодного віджиму Extra Vergine. Прекрасний збалансований смак і м'який аромат.
Ідеально підходить для домашнього приготування різноманітних страв середземноморської кухні: від легких овочевих салатів і закусок, до запечених овочів-гриль, страв з м'яса або риби, підходить для смаження, а також приготування насичених заправок і маринадів.
Зручний формат: скляна пляшка з кришкою дозатором.
Корисні властивості оливкового масла: Основний секрет оливкової олії в його унікальному складі, це справжня комора корисних компонентів, які засвоюються людським організмом майже на 100%. В оливковій олії міститься велика кількість антиоксидантів і вітаміну Е, який допомагає засвоювати вітаміни А, К. Результатом такої природній "ланцюговій реакції" є загальне омолодження організму, поліпшення стану шкіри, волосся, нігтів.
Воно покращує діяльність шлунка, кишечника, підшлункової залози і печінки, сприяє загоєнню виразок шлунка та дванадцятипалої кишки. Оливкова олія має жовчогінну і легку послаблюючу дію. Це рідкісне і цінне властивість, тому що інші рослинні масла жовчогінний дії не роблять.
Оливкова олія є натуральним засобом для профілактики серцево-судинних захворювань, особливо інфарктів і інсультів, а також раку. Секрет - в змісті рекордної кількості мононенасичених жирних кислот Омега-3, які заважають атеросклеротичним бляшкам відкладатися на стінках судин і навіть знищують ті, що вже є.
Оливкова олія є одним з кращих масел для смаження, тому що воно зберігає свою структуру при високих температурах і не горить.
При низьких температурах можливо помутніння. Для відновлення нормального стану масла, помістіть його в умови кімнатної температури. Зберігати в прохолодному темному місці.