Кількість
|
Вартість
|
||
|
Манго Елітне Іспанія Glamour
Вага одного манго в середньому - 400г.
Як їсти манго?
Як розрізати манго? Покладіть манго на бік, легенько ножем проведіть по центру лінію уздовж плоду. Відступіть від цієї лінії півсантиментра справа і відріжте одну половинку, потім зробіть відступ зліва і відріжте другу половинку. Якщо ви все зробили правильно, то у вас вийде дві половинки з великою кількістю м'якоті і серцевина манго з кісточкою та невеликою кількістю м'якоті. Потім можна легко відокремити м'якоть від шкірки за допомогою столової ложки. Спробуйте, це дуже просто!
Як зберігати манго?
Зберігайте манго в холодильнику. Якщо вам попалися тверді плоди манго, тоді краще зберігати їх в теплі, при температурі не нижче 20 °С. При такій температурі плоди дозріють за 2-3 дні і стануть набагато смачніше!
Користь манго
Манго – чудовий антиоксидант і корисний при затяжній депресії: фрукт знімає нервову напругу, позбавляє від стресу і підвищує настрій.
Стародавні індуси не помилились - манго насправді, можна сміливо назвати джерелом життєвих сил. В його складі десятки корисних мікроелементів. По-перше, це група вітамінів В (В1, В2, В5, В6, В9), вітамін А, С и D. По-друге, манго містить ріноманітні мінерали – цинк, марганець, залізо та фосфор. Такий склад фрукту підвищує його захисні та зміцнюючі властивості.
Манго – чудовий антиоксидант і корисний при затяжній депресії: фрукт знімає нервову напругу, позбавляє від стресу і підвищує настрій.
Манго є досить сильним алергеном, причому іноді алергічні реакції трапляються при контакті шкіри зі шкіркою плоду. Незрілі плоди, спожиті у великій кількості, викликають розлад шлунку і сильні коліки. Надмірне вживання стиглих плодів може призвести до виникнення запорів і лихоманки.