Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон Серрано Casademont Jamon Serrano 500г
Хамон Серрано (Serrano - ісп. «гірський») - сировялений свинячий окіст, перлина іспанської кухні. Для виготовлення хамона використовуються спеціальним чином підготовлені добірні окости білих свиней. Приготування хамона займає не менше 7 місяців і включає в себе засолювання в морській солі, сушку і дозрівання в ретельно контрольованих умовах. Результатом стає ніжне м'ясо, яке буквально тане в роті. Традиційна технологія приготування хамона - національне надбання Іспанії. Її дотримання контролюється уповноваженим агентством іспанського уряду, а хамон, вироблений в повній відповідності з традицією, отримує право називатися Jamón Serrano.
Цей хамон можна їсти щодня. Serrano прекрасний як інгредієнт для піцци, пасти, брускетту. Фантастично поєднується з динею і сухим вином. Хамон має дуже ніжний приємний аромат і шикарний смак.