Кількість
|
Вартість
|
||
|
Панеттоне Santangelo Традиційний з апельсиновими цукатами та родзинками 500 г
Панеттоне Santangelo Tradizionale - ніжна, з чудовим смаком і ароматом італійська випічка, яка бере свій початок з 1968 р і випікається в італійському містечку Santangelo. Panettone є одним з найпопулярніших кексів не тільки в Італії, але і у всьому світі. Традиційний панеттоне - дуже м'який з повітряної, ніжною структурою, готується за класичним рецептом. У нього входить спеціальна легка мука Манітоба, свіжі яєчні білки, карамелізовані апельсинові цукати, родзинки. Кекс має насичений, приємний смак і аромат.
Склад il Panettone Tradizionale:
борошно з мяких сортів пшениці, яйця, родзинки 15,5%, цукор, апельсинові цукати 10%, вершкове масло, натуральна закваска, емульгатори, сіль, сухе знежирене молоко, харчові ароматизатори. Може містити горіхи та сою. Зберігати в сухому приміщенні далеко від джерел тепла. Після відкриття упаковки зберігати в герметичному пакеті при кімнатній температурі.
Харчова цінність 100г продукту: білки - 5г, вуглеводи - 51г, в тому числі цукор - 22г, жири - 15г, в тому числі насичені - 8г, волокна - 1,7г, сіль - 0.43г. Енергетична цінність: 360 ккал / 1510 кДж
Італійський кулич з чим їдять
Подають панеттоне нарізаними вертикальними шматками з солодким вином або лікером, а також з кремом маскарпоне. Кекси панеттоне ідеально поєднуються з кухлем гарячої кави, ароматного чаю або пряного глінтвейну. Panettone Tradizionale упаковується в вишукану коробочку з ручкою, що дозволить йому стати по-справжньому неперевершеним подарунком для сім'ї та друзів на Великдень або будь-яке інше свято. Святковий кекс Панеттоне обов'язково стане прикрасою вашого столу.