Кількість
|
Вартість
|
||
|
Панеттоне Bauli Класичний з апельсиновими цукатами та родзинками 500 г
Традиційна святкова випічка Панеттоне виробляэться в італійській Вероні. Випікається за старовинним класичним рецептом творчими майстрами компанії Bauli. Тісто з повітряної борошна Манітоба проходить процес тривалого дозрівання, потім в нього додають прянощі та ароматні цукати - карамелізовані часточки апельсину, а також добірні родзинки. В результаті, панеттоне поєднує в собі екстра-м'яку текстуру з характерною вологістю і яскравий насичений пряний смак.
Склад il Panettone Classico:
борошно з мяких сортів пшениці, яйця, родзинки 15,5%, цукор, апельсинові цукати 10%, вершкове масло, натуральна закваска, емульгатори, сіль, сухе знежирене молоко, харчові ароматизатори. Може містити горіхи та сою. Зберігати в сухому приміщенні далеко від джерел тепла. Після відкриття упаковки зберігати в герметичному пакеті при кімнатній температурі.
Харчова цінність 100г продукту: білки - 7.5г, вуглеводи - 53г, в тому числі цукор - 29г, жири - 14г, в тому числі насичені - 9.1г, волокна - 2,5г, сіль - 0.51г. Енергетична цінність: 377 ккал / 1584 кДж
Подають панеттоне нарізаними вертикальними шматками з солодким вином або лікером, а також з кремом маскарпоне. Кекси панеттоне ідеально поєднуються з кухлем гарячої кави, ароматного чаю або пряного глінтвейну. Panettone Classico упаковується в вишукану коробочку з ручкою, що дозволить йому стати по-справжньому неперевершеним подарунком для сім'ї та друзів на Великдень або будь-яке інше свято. Святковий кекс Панеттоне обов'язково стане прикрасою вашого столу.