Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гриби Печериці
Печериці - найулюбленіший і найпопулярніший гриб, що, як і трюфель, у всі часи вважався аристократичним грибом. Незамінний продукт для вегетаріанців і всіх, хто веде здоровий спосіб життя. Скарбниця вітамінів і корисних мікроелементів.
Як смакувати: цінний гриб відмінного смаку, придатний для всіх видів кулінарної обробки. Смачний, корисний, їстівний гриб, з нього можна приготувати багато страв: обсмажити, маринувати на зиму, приготувати на природі на мангалі (сітці) або грилі, замаринувати і робити салати, тушкувати в сметані або вершках, робити супи і жульєн, паштет і багато іншого.
Як зберігати: зберігати необхідно в холодильнику.
Корисні властивості: калорійність свіжих печериць становить 27 кКал на 100 грам продукту. Свіжі гриби містять цілий перелік вітамінів групи B, E, PP та інших. Крім того, вони мають корисні мікроелементи: кальцій, калій, марганець, цинк, мідь, залізо, фосфор, близько 20 незамінних амінокислот. Високоякісний білок, що міститься в печериця, є прекрасною альтернативою м'яксному білку, що організм використовує для створення клітин.