Кількість
|
Вартість
|
||
|
Яблука Лігольд, Ligol
Яблука Лігол - дуже красиві яблука. Щільна глянцева шкірочка світлого жовто-зеленого відтінку, забарвлення - кармінно-червоний. Форма округло-конусна, вирівняна, ребриста біля основи. М'якоть з ледь помітним кремовим або жовтуватим відтінком, щільна і соковита. Смак такого яблука солодкий, з приємною кислинкою.
Як їсти яблука Ліголь?
Яблука Ліголь краще їсти свіжими, так як при термічній обробці втрачається користь від вітамінів і корисних речовин.
Як зберігати яблука Лігол?
Яблука можуть зберігатися в холодильнику довше, ніж будь-які інші фрукти. Найкраще місце для зберігання яблук - це висока поличка, подалі від інших продуктів. Також яблука надовго зберігають свіжість і при кімнатній температурі.
Користь яблук Ligol
Яблука Лігол не калорійні і не містять багато цукру - 50 ккал і 10 г вуглеводів на 100 грам. Кислинка забезпечується високим вмістом вітаміну С, головного помічника для одужання від застуди та інфекцій. У яблуці Лігол також міститься багато вітамінів В1, В2 і Е, які позитивно впливають на нервову систему, настрій і працездатність людини. Також в яблуках міститься дуже багато антиоксидантів, які здатні підбадьорити вас краще, ніж міцна кава. Вітамін Р сприяє очищенню організму від токсинів, а разом з марганцем він добре очищає кишечник і стимулює перистальтику. Також цьому сприяє клітковина, яка міститься в яблуці Лігол у великій кількості.