Кількість
|
Вартість
|
||
|
Диня Канталупа сушена натуральна
Тайська диня - екзотичний цукат з далеких східних країн. Вона дуже ароматна і солодка, м'якоть яскраво-помаранчева. У наш час основним виробником канталупи є Таїланд.
Як їсти сушену диню?
Це не тільки поживний і корисний перекус, а й доповнення до десертів. Її використовують у багатьох стравах для додання їжі ніжного тропічного смаку і аромату, а також для додавання вишуканої родзинки. Сушена диня застосовується як елемент салатів, а також для страв з м'яса та морепродуктів.
Як зберігати сухофрукти з дині?
Диню сушену зберігають в герметичній тарі або в паперових пакетах, в сухому темному прохолодному місці, при температурі не вище +22 °C.
Користь дині сушеної
► тонізуюча дія;
► завдяки великій кількості клітковини позитивно позначається на роботі травної системи;
► перешкоджає швидкій стомлюваності і дратівливості;
► сприяє зміцненню нігтів, поліпшенню стану шкіри і волосся;
► бета-каротин, що міститься в дині, допомагає зберегти гарну засмагу;
► рекомендується вживати для правильної роботи серцево-судинної системи;
► допомагає збалансувати гормональний фон при вікових змінах у жінок;
► стимулює пам'ять;
► зміцнює імунітет.