Кількість
|
Вартість
|
||
|
Буряк молодий з бадиллям
В ящику 5 кг
Буряк є дуже поширеним і популярним овочем в нашій країні, але не всі знають, що бадилля буряка також може бути використане в кулінарії.
Як смакувати: його додають до перших страв, овочевого рагу, запіканки, пирогів, котлет та салатів. Салати із бадилля і листових овочів, як правило, приправляють лимонним соком і домашньою сметаною, хорошою заправкою є і оливкова олія. Перед вживанням в їжу бадилля буряка необхідно підготувати. Для цього його обшпарюють окропом, а потім дрібно нарізають. Приготоване таким чином бадилля, повністю готове до вживання і додавання до салатів, воно втрачає свій специфічний смак і стає дуже м'яким і ніжним.
Як зберігати: необхідно зберігати при температурі від 2 до 10 °С.
Корисні речовини: бурякове бадилля дуже корисне - в ньому містяться фолієва і аскорбінова кислоти, вітаміни В, P, PP, U, а також такі речовини, як магній, калій, йод, залізо, кальцій, бетаїн, кобальт, холін. Вітаміну С в буряковому бадиллі в декілька разів більше, ніж в самому коренеплодові. Калорійність продукту становить 28 кілокалорій на 100 грам. Бурякове бадилля містить рослинну клітковину, що сприяє нормалізації обмінних процесів, сприяє втраті ваги.