Кількість
|
Вартість
|
||
|
Перець Раміро, Ramiro pepper
Раміро є одним з видів солодкого перцю. Відрізняється своєю продовгуватою формою, тонкою шкіркою і багатим солодким смаком.
Як смакувати: особливо смачний при випічці, але і без термічної обробки його смак прикрасить страви.
Як зберігати: необхідно зберігати при температурі від 0 до 2°С.
Корисні властивості: як і всі перці Раміро дуже корисний. Він має дуже велику кількість вітаміну А. Тому особливо корисний для дітей, так як у них росте організм і для нормального росту їм потрібен цей вітамін. Червоний перець містить величезну кількість вітаміну С - 200 мг. Це 200% щоденної норми. Оскільки червоний перець містить велику кількість лікопін, він потужний антиоксидант, і знижує ризик розвитку раку.