Кількість
|
Вартість
|
||
|
Королівські печериці
Є багато різновидів грибів, але найсмачніші і найпривабливіші вважаються Королівські. На відміну від звичайних, звичних для нас білих, вони мають коричневий відтінок капелюшка і більші за розміром. До того ж вони зберігаються довше і мають насичений аромат. Їх смак нагадує білий гриб.
В їжу використовують в основному молоді грибочки, тому що вони мають більш тонкий смак і приємний запах.
Як смакувати: гриби можна їсти сирими. Їх додають в різні салати або соуси. Для більш приємного смаку, їх трохи окропляють лимонним соком.
Як зберігати: зберігати необхідно в холодильнику.
Корисні властивості: Королівські печериці містять багато корисних елементів у своїй м'якоті, які позитивно впливають на організм. Вживання цих грибів прискорює травний тракт, покращує апетит, запобігає утворенню тромбів, уповільнює процес старіння організму, впливає на серце і кровоносні судини, зменшуючи ризик серцевого нападу, знімає запалення, оптимізує роботу мозку, виводить з організму токсини.