Кількість
|
Вартість
|
||
|
Капуста Шпіц, Шпіцколь, Spitzkohl
В перекладі з німецького «spitzenkohl» значить «гострокінечна капуста».
Цей раннійй сорт капусти, дійсно, має оригінальну загострену форму у вигляді конуса. Смакові властивості шпіца дуже схожі з білокачанною капустою, але набагато ніжніші, з соковитими листям і меншим качаном. Завдяки ніжній структурі листя, складається враження, що шпіц завжди свіжий і молодий.
Використовується для приготування різноманітних салатів, квашеної капусти, а також для приготування супів, запіканок, рагу.
Як зберігати: капуста необхідно зберігати в холодильнику.
Корисні властивості: капуста має майже всі вітаміни. Найціннішим властивістю капусти є високий вміст сірки, хлору і йоду, що сприяють очищенні слизової шлунку і кишківника.