Кількість
|
Вартість
|
||
|
Конференція, Conference
Груша Конференція - давній англійський сорт, є одним з найбільш вирощуваних в Західній Європі. Цей сорт походить від сорту Леон Леклер де Лавал, який в 1884 році був випадково виявлений садівником англійцем Т. Ріверсом. Тільки в 1895 році з нагоди проведення "Британської Національної Конференції з вирощення груші" цей сорт був названий «Conference».
Форма груші Конференц подовжена. Плід зеленувато-жовтого кольору. М'якоть стиглої груші ніжна, масляниста, кремово-рожева, дуже солодка і соковита. Незаперечні переваги сорту мають відмінні смакові якості і довгострокове зберігання.
Як зберігати грушу?
Оптимальна температура зберігання груші в холодильнику - це температура від 1 до 5 ºС. Бажано груші класти на полицю, де зберігаються тільки фруктиі немає інших продуктів.
Користь груші
Груша багата поживними речовинами, вона містить арбутин і пектин, фолієву кислоту, бета-каротин, вітаміни А, B1, B2, B5, B6, В9, C, E, K, H і PP, а також мінерали, необхідні для людського організму: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь та марганець, залізо, сірка, йод, фтор, фосфор, натрій. З антимікробними і бактерицидними властивостями, груші є частиною терапевтичного раціону при шлунково-кишкових розладах, особливо тих, що впливають на мікрофлору. Доведено, що груші - свого роду антидепресанти, які здатні підвищити стійкість організму до хвороботворних бактерій і вірусів.