Кількість
|
Вартість
|
||
|
Груша Вільямс, Williams
Вільямс належить до найвідоміших сортів груші. Він виведений в Англії Вілером із випадкового сажанця, який знайдений в Беркширі в 1796 році. Однак названий на честь Річарда Вільямса, людини, яка зробила цей сорт відомим і сприяла його популярності.
Шкірка тонка, ароматна, лимонно-жовта, з тонкими сірими крапками і легким рум'янцем на сонячній стороні. Іноді зустрічаються невеликі іржаві плями, що зливаються на полюсах. М'якоть жовтувато-біла, ніжна, тануча, соковита, винно-солодка, з ароматом мускатного горіха, відмінного десертного смаку.
Як зберігати грушу Вільямс?
Оптимальна температура зберігання груші в холодильнику - це температура від 1 до 5 ºС. Бажано груші класти на полицю, де зберігаються тільки фруктиі немає інших продуктів.
Користь груші Вільямс
Груша багата поживними речовинами, вона містить арбутин і пектин, фолієву кислоту, бета-каротин, вітаміни А, B1, B2, B5, B6, В9, C, E, K, H і PP, а також мінерали, необхідні для людського організму: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь та марганець, залізо, сірка, йод, фтор, фосфор, натрій. З антимікробними і бактерицидними властивостями, груші є частиною терапевтичного раціону при шлунково-кишкових розладах, особливо тих, що впливають на мікрофлору. Доведено, що груші - свого роду антидепресанти, які здатні підвищити стійкість організму до хвороботворних бактерій і вірусів.